Fri frakt på alla köp över 199kr

E-post

Hej@shoerevive.se

Telefon

076-0362216

Personuppgiftspolicy för ShoeRevie

Vi på ShoeRevie värnar om din integritet och tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar. Denna personuppgiftspolicy förklarar hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

1. Vilka personuppgifter samlar vi in: Vi samlar in de personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller oss vid beställning eller när du kontaktar vår kundtjänst. Detta kan inkludera namn, adress, e-postadress, telefonnummer och betalningsinformation.

2. Varför samlar vi in dina personuppgifter: Vi samlar in dina personuppgifter för att kunna behandla din beställning, leverera produkter och tillhandahålla kundsupport. Vi kan även använda dina uppgifter för att skicka dig marknadsföringsmeddelanden om du har godkänt detta.

3. Hur vi skyddar dina personuppgifter: Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter skyddas mot obehörig åtkomst, förlust eller missbruk.

4. Delning av personuppgifter: Vi delar endast dina personuppgifter med tredje parter när det är nödvändigt för att utföra våra tjänster, såsom att hantera leveranser eller betalningar. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till tredje parter för marknadsföringsändamål.

5. Dina rättigheter: Du har rätt att begära tillgång till, rättelse av, radering av, begränsning av eller invändning mot behandlingen av dina personuppgifter. Du kan också återkalla ditt samtycke till marknadsföringsmeddelanden när som helst.

6. Kontakta oss: Om du har frågor eller vill utöva dina rättigheter enligt denna policy, vänligen kontakta oss på följande sätt:

  • E-post: Hej@shoerevive.se
  • Postadress: Hägernäsvägen 7, 183 66 Täby

Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på dina förfrågningar och hantera dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.

Denna personuppgiftspolicy kan komma att uppdateras från tid till annan, så var vänlig och kontrollera den regelbundet för att hålla dig informerad om eventuella ändringar.


Revive Group AB 
Org: 559453-9438

0
Spendera 199.00kr mer för att få fri SE frakt
Din varukorg är tom!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Bläddra bland produkter